Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

19 Ocak 2016 Salı

UEFA 1+1 MEN İSTİYOR!!!

"3 sene ek süre istedik"


Biz 2016 sonunda zararımızın 30 milyon Euro olacağını söyledik ama bu UEFA tarafından kabul edilmedi. Biz UEFA'ya şunu söyledik. Bizim için yeterli değil. Biz daha iyi seviyeye çekmek için çalışmalar yapıyoruz. Orada onlar bize zararların sebepleri ile ilgili sorular sordu. Biz, zararların nereden ve nasıl geldiğini ifade etmiş, bunun nasıl önleneceği halini de proje olarak önlerine koyduk. Bize verilen izleme süresinin 3 sene daha uzatılması halinde Galatasaray'ın gelirlerinin dengeye geleceğini ilettik ve 3 sene ek süre istedik. Bu raporlarda ettikleri intiba, bize ilettikleri gibiydi.
UEFA 1+1 yıl Avrupa'dan men istiyor"

İlk gittiğimiz komite savcı gibi, bir üst komite de hakim gibi düşünün. Galatasaray Kulübü'nün tüm çabalara rağmen sezon sonuna kadar 134 milyon Euro'luk zararın telafisi mümkün değil. Mütalaada 1+1 yıl olarak Galatasaray'ın Avrupa kupalarından men istiyorlar. Savunmamızı tekrar ve en iyi bir şekilde tekrar vereceğiz ve elimizden gelen çabayı sarfedeceğiz.

"2. seneyi askıya aldı"

Şöyle de bir durum var. Diyorlar ki; Galatasaray'ı UEFA'dan 1 sene men edelim. 2. sene, iyileşme görülüyor, askıya alalım. Galatasaray yönetim kurulu olarak hiçbir zaman Galatasaray'ın ceza alması fikriyle yola çıkmadı. Tablo ortada. Elbette bu tablo çerçevesinde başımızın ağrıyacağını biliyoruz. Galatasaray'ın ceza almaması konusunda hep iyimser olduk. Çünkü bu motivasyonumuzu etkileyebilir.

Bütün takımlar bu köprüden geçecek. Galatasaray, Avrupa'da en bilindik takım olduğu için bugün mercek altındadır. Ben Galatasaray'ın ceza almaması için çaba sarfediyorum.

LightBlog