Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

19 Ocak 2016 Salı

UEFA 1+1 MEN İSTİYOR!

Maksadımız genç bir takım yaratmak"

Transferlerde denge politikası izleyeceğiz. Maksadımız ortalaması 30 yaş üzerinde olan takımı gençleştirmek. Bu kapsamda transferlerimiz devam edecek. Biz Galatasaray'da kenetlenmeyi esas aldık. Hiçbir şekilde hiç kimseye bir zorlama yok. Galatasaraylı olan, Galatasaray'ı seven herkes bizim hazırladığımız aksiyon planına göre hareket eder. Galatasaray bir his takımı. Bir halatı hep beraber çeken bir ekip. Biz Galatasaray camiası olarak kenetlenme içerisindeyiz. Mali yapının daha iyi olmasına yönelik bir çalışma.

Özellikle geçmişte yapılan kontratları yok saymak mümkün değil. Geçmişte yapılan transferleri yok saymak mümkün değil. Galatasaray hem kendi kaynaklarını iyi kullanmak zorundadır hem de kendi kaynaklarını yaratmak zorundadır.

Biz onu satacağız bunu satacağız gibi bir yaklaşımın içerisinde değiliz. Biz Galatasaray'ı sportif başarıya götürecek düşünce içerisindeyiz. Biz hiçbir futbolcu için satılması isteğinde değiliz.

Hayal kırıklığı içerisinde değilim. Galatasaray'a hizmet için geldim. Galatasaray, Avrupa'dan men edilmese de bu tablo geçerli bir tablo mu? Bu tabloya sahip hiçbir kulüp hayatiyetini devam ettiremez. Bu sürdürülebilir bir tablo değil. Esasında zor zamanlarda hizmet etmektir. İyi zamanlarda hizmet etmek kolay.Ben Galatasaray başkanıyım ve Galatasaray'a hizmet etmekten her zaman gurur duyuyorum. Şartlar ne olursa olsun bu hizmet yapılacaktır. Aynı 1914'lerde Galatasaray Lisesi'ndeki abilerimiz gibi Çanakkale'ye gitmeleri gibi. 
LightBlog