Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

22 Mayıs 2020 Cuma

Emre Belözoğlu Tepki Gösterdi

Emre Belözoğlu: Hayretle karşılıyorum
Fenerbahçe Kulübü, bugün bir gazetede çıkan haberi resmi internet sitesinden yalanladı. Kulübün iletişim departmanına açıklama yapan kaptan Emre Belözoğlu, "Söz konusu Emre Belözoğlu olduğunda her tür polemiğin içine çekilmeye çalışılmamı ve bu gayreti hayretle karşılıyorum. Başkanlarımız arasında yaşanmış bir diyaloğun çarpıtılarak benim rakibimizin oyuncularını aradığımı iddia etmek, büyük bir iftiranın parçası olmak demektir" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün bir gazetede yer alan “Rakipler oyuncularımın kafasını karıştırdı” başlıklı haber içeriğinde yer alan diyalog, gerçeklikten koparılarak kamuoyuna servis edilmiştir.
 
İlgili haberde, Başkanımız Sayın Ali Koç ile Trabzonspor Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu arasında geçen diyaloğa yer verilirken, Futbol A Takım Kaptanımız Emre Belözoğlu’nun rakibimizin oyuncularını arayarak "Oynamayalım birlikte hareket edelim.” söyleminde bulunduğu şeklinde lanse edilmiştir.
 
Öncelikle belirtmek isteriz ki Kaptanımız Emre Belözoğlu, herhangi bir takımdan herhangi bir futbolcuyla bu yönde bir telefon görüşmesi asla yaşamamıştır.
 
Gerçekle ilgisi olmayan haber içeriğindeki diyaloğun ilgili kısmına ilişkin, hem Başkanımız Ali Koç hem de Trabzonspor Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu tarafından ilgili gazeteye açıklama yapılmasına rağmen bu saate kadar bu habere yönelik bir düzeltme yapılmamış olması, kulübümüz tarafından son derece rahatsızlıkla karşılanmıştır.
 
Kaptanımız Emre Belözoğlu da bu konu ile ilgili olarak Kulübümüzün web sitesine, haberin hazırlık sürecinde ilgili gazeteden hiçbir gazetecinin ne kendisini ne de kulübümüzün iletişim departmanını arayarak haberi doğrulatma ihtiyacı bile hissetmediğini belirterek; “Söz konusu Emre Belözoğlu olduğunda her tür polemiğin içine çekilmeye çalışılmamı ve bu gayreti hayretle karşılıyorum. Başkanlarımız arasında yaşanmış bir diyaloğun çarpıtılarak benim rakibimizin oyuncularını aradığımı iddia etmek, büyük bir iftiranın parçası olmak demektir. Gazeteden beklentim, yaptıkları bu yanlış haberden bir an önce dönülmesi, gerçekleri okuyucularına aktarmalarıdır” açıklamasında bulunmuştur.
 
Kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

Kaynak: Milliyet
LightBlog