Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

15 Aralık 2015 Salı

FLORYA'DA GERGİNLİK

Derbiyi 2-1 kaybeden Galatasaray'da taraftarlar takımı, yönetimi ve gazetecileri protesto etti. Florya'ya akın eden 250 kadar taraftar olay çıkardı.

Süper Lig'in zirvesini ilgilendiren derbi maçta Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray'ın Florya Tesisleri'ne Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) getirilmişti. Kulüp görevlileri tarafından Emniyet Müdürlüğü'nden bu yönde bir yardım istendiği ortaya çıktı.Galatasaray'ın Beşiktaş'a 2-1 mağlup olmasının ardından bir grup sarı-kırmızılı taraftar Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplandı ve yönetimi istifaya davet etti.

Çevik Kuvvet ekiplerinin tedbir aldığı tesisler önünde bekleyen gazeteciler de taraftarların tepkisini aldı. Grubun tepkisi sonrası basın mensupları tesisin içine sığınmak zorunda kaldı.
Galatatasaray otobüsünün tesislere geldiği anlarda ise taraftarlar o yöne doğru akın etti. Takım otobüsü tesislerin C kapısı önüne yaklaşırken, grup meşale fırlattı.
Çevik kuvvet ve spor büro ekipleri anında gruba müdahale etti. Taraftar grubu, bazı futbolcuları yaptıkları tezahüratlarla hedef aProtestolardan yönetim kurulu da nasibini aldı. Tesisler önünde "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.ldı.
Grup, derbide başarılı kurtarışlar yapan Fernando Muslera ile Wesley Sneijder lehinde de tezahürat yaptı.


LightBlog