Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

15 Aralık 2015 Salı

CİMBOMUN ETKİSİZLİĞİ!

Galatasaray etkisiz kaldı!

45 dakika boyunca etkisiz, silik bir futbol sergileyen; üst üste 3 pas yapamayan, atak geliştiremeyen, sadece kalesini savunan Sarı-Kırmızılılar'ı, 54. dakikada Günay'ın yaptığı ikram da uyandıramadı, akıllarda Muslera'nın farkı önlemesi kaldı.

Galatasaray’a gönül verenler, takımlarını yıllar yıllardır bir derbide bu kadar etkisiz izlememiştir herhalde. Zirveye yaklaşma adına büyük önem taşıyan Beşiktaşderbisine öyle kötü başladı ki Sarı-Kırmızılılar, ne üst üste 3 pas yapabildiler, ne bir atak geliştirebildiler, ne de organize olabildiler. 

Koskoca 45 dakika boyunca yaptıkları tek şey, Beşiktaşataklarını karşılamaktı. Bunda da başarılı olabildiler ama muhteşem kurtarışlar yapan kaleci Muslera sayesinde.Galatasaray’ın bu etkisiz, silik futbolu şaşkınlık yaratırken, herkes Muslera’ya duacıydı. 

Zirveden 9 puan uzaklaştı

Karşılaşmanın 54. dakikasında Beşiktaş kalecisi Günay’ın yaptığı büyük hata sonrası Sneijder’in ağları havalandırmasıyla birlikte bu tablonun değişeceği düşünülüyordu ancak beklenen olmadı. İki dakika sonra Beşiktaş, beraberlik golünü bulurken, 74’te Gökhan Töre, Sarı-Kırmızılılar’ı yıkan golün sahibi oldu. 

Mağlup duruma düştükten sonra son bir gayretle rakip kaleye yüklenmeye çalışan Galatasaraylı oyuncular, bu kısa sürede istediklerine ulaşamazken, akıllarda ilk 45 dakikadaki adeta uyuyan, uyutan futbol kaldı. Sonuçta bu futbolla alınan mağlubiyet, Galatasaray’ı lider Beşiktaş’ın 9 puan gerisinde bıraktı.
LightBlog