Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

9 Mayıs 2021 Pazar

Fenerbahçe Transferi Açıkladı

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.
Emre Belözoğlu'nun Sportif Direktörlükten sahaya inişiyle birlikte ivme yakalayan Fenerbahçe'de yönetim gelecek sezon transfer çalışmalarına start verdi. Ankaragücü galibiyetinin ardından canlı yayında transfer bombasını açıkladılar.


 

TRANSFERİ ONLAR DUYURDU
Takımlardan son transfer haberlerinin değerlendirildiği 'Kontra' Programı'nda Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık Fenerbahçe'nin gelecek sezon anlaştığı yıldız futbolcuyu açıkladı.


 

 

"YÜZDE 70 F.BAHÇE'DE"
Serdar Ali Çelikler, sarı-lacivertli kulübün yeni sezonda Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca ile anlaştığını ileri sürdü. Çelikler, transfer olasılığı için "Hadi kesin demeyeyim, yüzde 70 diyeyim” dedi.

 TOLGA IŞIK: "YÜZDE 90 F.BAHÇE'DE"
Candaş Tolga Işık ise bomba iddiayı daha kuvvetli biçimde dillendirdi: “Yok ben direkt yüzde 90 diyeyim. Visca seneye Fenerbahçe’de.”


 

 

 

 

MEHMET DEMİRKOL DA AÇIKLAMIŞTI
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Edin Visca'nın transferiyle ilgili çok çarpıcı bir iddiayı gündeme taşımıştı. Demirkol; "Gelecek sezon Visca büyüklerden birinde forma giyecek, muhtemelen F.Bahçe'de forma giyecek ve çok değiştirir işi" ifadelerini kullanmıştı.

 

TAM 10 YILDIR BAŞAKŞEHİR FORMASI GİYİYOR
Süper Lig'de 10 yıldır forma giyen ve istikrarını bozmayan Edin Visca'nın Medipol Başakşehir ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Boşnak yıldız kulüp yönetimiyle görüşerek kariyerinde farklı bir adım atmak istediğini iletti.

TAM 377 MAÇA ÇIKIP 106 GOL ATTI
Son 10 sezonda Başakşehir formasıyla 377 maça çıkan Edin Visca bu karşılaşmalarda 106 gol kaydetti. Trabzonspor da Boşnak kanat oyuncusuyla yakından ilgileniyor.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN ESKİ TAKIM ARKADAŞI
Devre arasında İrfan Can Kahveci'yi Medipol Başakşehir'den renklerine katarak büyük ses getiren Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun eski kulübüyle olan yakın ilişkilerini kullanıp bu transferi nihayetini vardırmak istiyor.


LightBlog