Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

2 Mart 2020 Pazartesi

Dr.Koray Erdoğan Asmed


Günümüzde Saç ekimi konusunda pek çok bilgi kirliliği yaşanıyor. Bunlardan biri de saç ekiminin belli mevsimlerde, özellikle de kışın yapılmasının daha sağlıklı olduğu yönündeki yanlış inanç. World FUE Institute'un başkanı Dr. Koray Erdoğan, "Saçlarınızla ilgili ekim kararını verdiğinizde, saç ekimi için uygun zaman gelmiş demektir. Saç ekimini uygulamak için beklememiz gereken bir mevsim kesinlikle yok.” diyor.

Dr. Erdoğan, saç ekimi için havaların serinlemesinin beklenmesi gerektiğine yönelik yanlış bir algının varlığına işaret ederek, bunun gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmadığının altını çiziyor. Dr. Koray Erdoğan şöyle konuşuyor:

"Mevsimsel farklılıklar, havanın sıcaklığı, yağış gibi faktörlerin operasyon üzerinde en ufak bir etkisi yok. Yeter ki, siz saç ektirmeye karar verin. Saç ekimi kararı, psikolojik açıdan hazır olmaktan tıbbi koşulların uygun olmasına, doğru doktoru seçmeye dek pek çok farklı noktayı değerlendirmeyi gerektiriyor. Ama saç ekiminizi konusunda uzman bir doktor ve cerrahi ekip gerçekleştiriyorsa, havadan bağımsız olarak iyi sonuçlar elde edeceksiniz demektir. Bütün ihtiyacınız, yoğun iş planınız içinde kendinize yeterince zaman ayırabileceğiniz ve günlük streslerinizden uzak kalabileceğiniz bir dönem seçmeniz.”

İletişim
(0216) 494 11 11
LightBlog