Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

27 Ocak 2017 Cuma

Günü bomba transfer haberleri.. 27 Ocak 2015


F.Bahçe'de transferine "Bitti" gözüyle bakılan Anderson'un transferi Dick Advocaat'a takıldı. HollandalI teknik adam, topu hücuma hızlı taşıyacak bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğunu deklare etse de Anderson, HollandalI teknik adamm beklentilerine cevap verecek fiziksel durumda değil. Manchester United'ın ardmdan kariyerinde düşüş yaşayan ve Brezilya kulübü International'a transfer olan Anderson, geçen sezon küme düşme acısı yaşadı. Inter, tarihinde ilk kez Brezilyada Serie B'ye düştü. Sambacı da kulübü Inter ile son maçına 12 Aralık'ta çıktı, daha sonraki süreçte ise topa hiç dokunmadı.


ZAGO: ONUN AYRILMA ZAMANI
Inter'in küme düşmesinin ardmdan takımdan ayrılmak istediğini bildiren Anderson, B takımına gönderildi. Inter'i Beşiktaş'ın eski futbolcusu Zago çalıştırıyor. Genç teknik adam, Anderson ile aralarında herhangi bir problem yaşanmadığını belirterek, 'Anderson, Inter'in bütün kurallarına uydu. Kulüpte hiç sorun çıkarmadı. Kendisiyle 2-3 kez konuştum. B takımına neden gönderdiğimi anlattım. Anderson büyük bir futbolcu, 29 yaşında. Başka bir takıma gitme zamanı geldi. Bu yönetimin kararı" diye konuştu. Anderson, sezon başı kampına katılmadığı için şu anda hazır durumda değil.

DİCK'İN KRİTERLERİNE AYKIRI
Transfer edilirse Sambacı'nın tam kapasite ile hazır olması en az bir ayı bulacak. Anderson, EBahçe'nin şampiyonluk yarışındaki en kritik maçlarında takıma destek veremeyecek. Advocaat ise hazır futbolcu istiyor. Ayrıca Anderson'un asıl görev bölgesi merkez orta saha. Görev verilirse oyun kurucu olarak da forma giyebiliyor ama Advocaat'ın elinde zaten Mehmet Topal, Josef ve Ozan Tufan var. Roman bile ön libero olarak görev yapıyor. Advocaat, kriterlerine uymadığı için Sambacı Anderson'u veto ederken, gözler Başkan Aziz Yıldırım'm divanda yarm yapacağı açıklamaya çevrildi. (Akşam)




LightBlog