Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

5 Aralık 2015 Cumartesi

SNEİJDER'DEN HAKEME KÜFÜR!





Yasin’in yerde kalmasına penaltı bekleyen Sneijder, hakeme itirazlarının ardından sarı kart gördü. Ardından peş peşe “F... off” diye bağırdı


Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Sarı-Kırmızılı oyuncular maça oldukça gergin çıktı. Bu futbolcuların birbirlerine yönelik davranışlarına da yansıdı. Sahadaki en agresif isimlerin başında ise Wesley Sneijder dikket çekti. 

Hollandalı yıldız, tepkisini küfür ederek gösterdi. 54’te Yasin’in, Bekir’le girdiği mücadelenin ardından yerde kaldığı pozisyonda Sarı-Kırmızılılar penaltı bekledi. Hakem Suat Arslanboğa “Devam” derken, bu karar Sneijder’ı oldukça kızdırdı.

El kol hareketleriyle tepkisini dile getiren Sneijder’a kartını hazırlayan Arslanboğa, Hollandalı’nın uzun süre dil dökmesine rağmen sarısını çıkardı. Devre arasında da soyunma odasına giderken hakemlerin kararlarına tepki gösteren Sneijder, sarı kart görmesinin ardından adeta çılgına döndü. Hakemin yanından uzaklaşan Sneijder’ın, art arda iki defa “F.. off” diye bağırdığı gözlendi.


HAKEMLERLE YILDIZI BARIŞMIYOR!
Hollandalı yıldız, Kasımpaşa maçının devre arasında soyunma odası çıkışında Muslera ile 4. hakem arasında yaşanan diyalog sonrası da bir küfür savurmuştu. Sneijder’ın “F... Turkish mantality” (S... Türk mantalitesi) dediği duyulmuştu.
EMRE VE TÖRE DE 'F... OFF' DEMİŞTİ
Wesley Sneijder’ın hakem Suat Arslanboğa’ya ettiği bu küfür akıllara geçen sezon yaşanan benzer olayları getirdi.
Hatırlanacağı gibi 27 Ekim 2014’te oynanan Kayseri Erciyes-Beşiktaş maçında Gökhan Töre, rakip takımın hocası Bülent Korkmaz’a aynı kelimeyi kullanarak kırmızı kart görmüştü. 2 Kasım 2014’teki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde ise Emre Belözoğlu, bir tartışma sırasında Kartal’ın teknik direktörü Slaven Bilic’e “f.. off” diyerek tepki göstermişti.
LightBlog