Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

21 Aralık 2015 Pazartesi

ASLAN'IN GALİBİYETİNİN ARDINDAN SPOR GÖRÜŞLERİ!


SPOR YAZAR'LARININ GÖRÜŞÜ
Spor yazarları dün akşam oynanan Galatasaray-Akhisar ve Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçlarını değerlendirdi           .SERHAT ULUEREN

Kritik galibiyet

HAMZA Hamzaoğlu’nun G.Saray’ı ile Denizli’nin G.Saray’ı arasında ne fark var diye düşünüp durdum maçı izlerken.

Bence olumlu çok fazla bir şey yok. Şans faktörü biraz daha Denizli ve futbolcuların yanında. Mesela Sneijder, Podolski, Bilal, Hakan,Yasin gibi isimler Hamza ile daha agresif ve üretkendi. Bir tek Semih, Denizli’nin ona daha çok güvenmesiyle moralli ve özgüvenli oynuyor. Semih’le ilgili düşüncelerim yaklaşık bir aydır negatiften pozitif’e doğru yönelmişken dün yine sayısız hata yaptı Semih ve onun yüzünden G.Saray yine 2 puan kaybedecekti.

Bu sezon büyük takımlara karşı çok daha iyi oynayan Akhisar, kupa ve ligde G.Saray’a karşı çok kötü oynadı. Kabul edelim Mustafa Denizli de rakibini iyi etüt etmiş. Neredeyse 180 dakika çok az geniş alan bıraktılar Akhisar’a. En azından Beşiktaş ve F.Bahçe’nin yapmış olduğu hataları yapmadı Denizli ve oyuncuları ve dün çok kritik bir galibiyete imza attılar.

2015 yılı futbolcular kadar tüm G.Saray camiası için başarılarla, güzelliklerle, mutluluklarla anılacak bir yıl olacak. Sadece Eylül ayından Aralık ayına kadar arada geçen süre biraz ızdıraplar yaşattı sarı-kırmızılı camiaya.

YİNE de 2016 yılı, birkaç önemli takviye ve futbolcular arasındaki geçimsizliklerin, kaprislerin son bulmasıyla mutlu geçebilir. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, gerçek olan bir şey var, şu an Dursun Özbek’ten daha verici, yani bonkör bir başkan bulamazsınız. Muhalefet sesini keser, tribünler dolmaya başlar, Denizli dün olduğu gibi olumlu çalışmalar yaparsa bu takım yine ipi göğüsleyebilir. En kötü ligi ikinci bitirir.
LightBlog