Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

5 Nisan 2015 Pazar

Hamzaoğlu'ndan flaş açıklama: Ligler ertelenecekse...!


Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 4-2 yendikleri maçta düşündüklerinden zor bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, karşılaşmaya coşkulu başladıklarını, taraftarlarının da tribünlerin büyük bölümünü doldurduğunu belirterek, "Daha kolay olmasını bekliyorduk ama attığımız 3 golden sonra 2 gol yedik. Yine bir sıkıntı yaşadık ancak sonuçta 4-2'lik bir skorla maçı bitirmesini bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oynadıkları cesaretli oyundan dolayı Kardemir Karabükspor'u da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Orta sahada yaşadıkları sorunlar belirtilip, sakatlığı bulunan Melo'nun yokluğunu hissedip etmediklerine yönelik bir soru üzerine Hamza Hamzaoğlu, şunları kaydetti:
"Melo önemli bir oyuncu. Melo'yu aramaktan ziyade orada biraz daha dengeli davranmamız lazım. Herkes hücuma giderse olmaz. Biz oyuncularımızla bunu konuştuk. Futbolun adaleti enteresandır, biraz gevşediğiniz anda hemen hesabı keser. Biz de bunları yaşıyoruz. Bunların üzerinde duruyoruz ama biraz daha katı durmamız gerekecek."

LightBlog