Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

15 Nisan 2015 Çarşamba

Galatasaray'da 3 transfer açıklandı!


Galatasaray'ın başkan adaylarından Turgay Kıran transfer etmeyi düşündükleri 3 ismi açık açık söyledi.

Turgay Kıran, başkan olması halinde kadroya üç takviye yapacaklarını belirtti. Kıran, alınacak futbolcuları da açıkladı.

'Üç takviye yapacağız'

Turgay Kıran, futbolda amatörlerle profesyonel takımları birbirlerinden ayıracaklarını belirtirken, “Artık Galatasaray'ın futboldaki yükselişini durdurmak mümkün değil” dedi ve yeni yapılanmayı anlattı. Kıran, “Biz de Abdurrahim yok, Sportif direktör var; o da Galatasaray'ın efsane futbolcusu Bülent Ünder. Hamzaoğlu ile birlikte çalışacak” dedi. Transfere 30 milyon avro ayıracaklarını söyleyen Kıran, “Bülent Hoca çalışmaya başladı bile, şu an ki kadromuza üç takviye yapacağız. PSG'den oyun kurucu Adrien Rabiot ile görüşüyoruz, 21 yaşında ve 5 milyon avroya alacağız. Reims'te oynayan Brezilyalı Diego Rigonato'yu da 2 milyon avroya almayı planlıyoruz, 26 yaşında. Montpellier'den Morgan Sanson var, 5 milyon avro” diye konuştu.

Altyapının başına Juande Ramos

Gençlere yöneleceklerinin de bilgisini veren Kıran, “Altyapımızı uluslararası akademi havasına sokup, Brezilya, Arjantin, G.Afrika ve Fransa'dan ilerde satabileceğimiz yerli ve yabancı gençleri yetiştirmeyi planlıyoruz. Başına Sevilla'yı Avrupa şampiyonu yapan Juande Ramos'u getireceğiz. Kendisiyle anlaştık. Gelecekte Ronaldo ve Ribery gibi olabilecek gençleri bulduk. Bu gençleri hem Galatasaray'a hem de Türk vatandaşı yapıp Milli Takım'a kazandıracağız. Belki bu oyuncuları yurtdışındaki bir takıma da gönderebiliriz, nitekim Brezilya'nın en popüler kulüplerinden biri ile kardeş kulüp olduk” diye konuştu.

Türkiye
LightBlog