Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

13 Nisan 2015 Pazartesi

Fenerbahçe'de sözleşme krizi patladı


Fenerbahçe ile sözleşmeleri sezon sonu bitecek bazı futbolcuların şimdiden harekete geçtiği ortaya çıktı.
Fenerbahçe'de sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Kuyt'ın yanı sıra Emre, Egemen, Bekir, Selçuk, Webo ve Mert'in sözleşmeleri sona eriyor. Yönetimin şu ana kadar kaptan Emre hariç hiçbir futbolcuyla sözleşme konuşmaması takımda gerilim yaratmış durumda...
Futbolcular sık sık teknik direktör İsmail Kartal'ın kapısını çalarak, "Benim halim ne olacak?" sorusunu yöneltiyor. Yönetimin bu konuda "Sezon sonunu bekleyeceğiz" yönündeki açıklamaları, futbolcuların üzerindeki baskıyı artırıyor. Sözleşmesi bitecek isimler, bu nedenle sakatlıklarına rağmen risk alarak sahaya çıkıyor.
Egemen: Maç kaçıramam
Bu duruma son örnek Egemen Korkmaz... Rize maçı öncesi sakatlık yaşayan tecrübeli futbolcu, ondan önceki 3 maçta da sakat oynayıp birinde sahayı terk etmişti. Aşil tendonundaki problem tam geçmeden dönen Egemen, o bölgeyi koruyarak oynadığı için adale sakatlıklarını sık yaşamaya başladı. Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine, "Sakatlığım da olsa maç kaçırmak istemiyorum. Böyle bir dönemde takımdan ayrı kalamam" diyerek dert yandığı öğrenildi.
Emre Belözoğlu
7 sezonda, 194 maça çıktı ve 28 gol attı. Kadronun en deneyimli isimlerinden birisi durumunda. Senede 2 milyon Euro kazanıyor.
Egemen Korkmaz
3 sezonda 77 maça çıktı. Her sezon için 1.7 milyon Euro kazandı. Takımı onun oynadığı maçlarda az gol yemesiyle dikkat çekiyor.
Pierre Webo
2.5 sezonda 80 maç oynadı, 4657 dakika görev yaptı. 30 gol attı. Kritik golleriyle dikkat çekti. Yıllık ücreti 1.2 milyon Euro.
Selçuk Şahin
12 sezonda 327 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 219'una ilk 11 başladı ve 20 gol attı. Sezon başına 950 bin Euro alıyor.
Mert Günok
Fenerbahçe altyapısından yetişti. 6 sezonda 48 maçta görev yapma şansı buldu. Senede 1.4 milyon lira alıyor.
Bekir İrtegün
6 sezonda 147 maçta görev yaptı. Bu sezon 1 milyon 450 bin Euro'ya oynadı. Özellikle hava toplarında etkinliği ile öne çıkıyor.
Skorer
LightBlog