Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

13 Ağustos 2014 Çarşamba

Mevlüt Erdinç Galatasaray'a Gelmek İstiyor!

Mevlüt Erdinç, Newcastle United ile görüşen kulübüne rest çekti.

İngiliz ekibi, St. Etienne’e Mevlüt için 4 milyon euro teklif etti. Pazarlık masasında olan Fransızlar’a şok edici cevabı milli yıldız verdi, “Beni Galatasaray’a verin. İngiltere’de oynamak istemiyorum” dedi.
FORVET transferi konusunda çalışmalarını devam ettiren Galatasaray’da Mevlüt Erdinç gündemden düşmüyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri de milli futbolcunun sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istemesi.
St. Etienne, Mevlüt’ü isteyen Premier Lig’nin köklü ekibiyle masaya otururken, bonservis olarak ilk etapta 4 milyon euroluk bir teklif aldı. FRANSIZ kulübü, Newcastle ile görüştüğünü Mevlüt’e iletirken oyuncusundan şok bir cevap aldı. Başarılı forvet, “Beni Galatasaray’a verin. İngiltere’de oynamak istemiyorum” dedi. Newcastle United’ın normal şartlarda 4 milyon Euro’luk teklifini ilerleyen süreçte biraz daha artırması durumunda St. Etienne oyuncuyu satacaktı, ancak şu anda planlar değişti.
Aklı 2.5 katı parada…
MEVLÜT’ÜN Galatasaray’ı istemesindeki en büyük nedenlerden biri maddi şartlar. Fransa’da yılda 900 bin Euro kazanan 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray ile yıllığı 2.2 milyon Euro’dan 4 yıllık mukavele için söz kesmişti.
LightBlog