Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

19 Ağustos 2014 Salı

Baroni'nin Sözleşmesi Karşılıklı Feshedildi!

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Baroni'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.


Fenerbahçe’de yaprak dökümü devam ediyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlamasına rağmen Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran sarı-lacivertli kulüp, Salih Uçan’ı Roma’ya, Samuel Holmen’i Bursaspor’a, Miroslav Stoch’u ise Al-Ain’e kiralamıştı. Bu isimlere son olarak Ciristian Baroni de eklendi.

Yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygulamaya sokulan yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, çözümü Brezilyalı futbolcu Baroni’yi göndermekte buldu. Dün Aziz Yıldırım ile bir araya gelen orta saha oyuncusu, sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmeyi kabul etti.
Yıldırım’ın özel olarak konuştuğu Baroni’ye “Sen bizim evladımızsın. Bugüne kadar verdiğin emeklerden dolayı sana teşekkür ederim. Sana her zaman kapımız açık. Bu kulüp, senin hizmetlerini unutmayacak. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek veda etti. Görüşmenin ardından Baroni’nin kulüpten ayrıldığı TFF’ye bildirildi.

Kulüpten alacağı olan 1 milyon 800 bin Euro’yu 500 bin Euro peşin, kalanı taksitle olmak üzere tahsil edecek olan Baroni, bir kulüple anlaşması halinde yeni ücretini kalan alacağında düşecek.
Fenerbahçe’nin önümüzdeki günlerde Joseph Yobo ve Milos Krasic’i de elinde çıkarması bekleniyor.
LightBlog