Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

5 Temmuz 2014 Cumartesi

Lucas Ontivero 4 Milyon Euro'ya Satılıyor.

Hareketli günler geçiren Galatasaray’da transferde çok sıcak bir gelişme yaşanıyor.

İtalya Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ile anlaşan Galatasaray yönetimi transferde de hareketli saatler yaşıyor. İtalyan basınının son haber olarak geçtiği bilgiye göre sarı kırmızılıların yıldızı İtalyan kulübüne imza atmak üzere.

Galatasaray'a müthiş teklif 

Olcan Adın’ı kadrosuna katmaya hazırlanan ve teknik direktör Prandelli ile anlaşan sarı kırmızılı yönetim için hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Kadrosunda 11 yabancısı bulunan ve takımda düşünülmeyen yabancı isimler için gelecek teklifleri değerlendirecek olan Galatasaray’a İtalya’dan müthiş bir teklif yapıldı.

4 Milyon Euro

Roberto Mancini’nin geleceğe yönelik olarak transfer ettirdiği Arjantinli Lucas Ontivero, İtalyan ‘Calciomercato’ adlı internet sitesinin haberine göre Cagliari kulübüne imza atmak üzere. İtalyan kulübünün yetkililerinin Galatasaray’a 4 milyon Euro’luk bir teklif yaptığını aktaran İtalyan basını transferin bitmek üzere olduğunu yazdı. Ayrıca transferin Roberto Mancini döneminde yapıldığı belirtilirken oyuncuya İtalyan hocanın referans olduğu aktarıldı. Oyuncu hakkında da bilgi verilen haberde gelecek vaadeden müthiş bir yetenek ifadeleri kullanıldı. kaynak:eurosport
LightBlog