Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

27 Temmuz 2014 Pazar

Galatasaray'da Yeni Forvet Harekatı

Dünya Kupası’nda parlayan 22 yaşındaki yıldız, hücum hattının her yerinde oynuyor. Prandelli joker olarak Campbell’ı istiyor, transferle bizzat başkan ilgileniyor.

“Genç, dinamik ve gelecek vadeden forvet” alacağız sözleriyle ilk olarak AMK’nın yazdığı Joel Campbell haberini doğrulayan Başkan Ünal Aysal, transferle de bizzat ilgileniyor. Campbell konusunda geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Olympiakos’un Başkanı Evangelos Marinakis’la görüşen Aysal, oldukça olumlu referanslar aldı. Marinakis’le yakın arkadaş olan Başkan, Prandelli’nin de ısrarlı tutumu sonrasında çalışmalarını hızlandırdı.
Bonservisi İngiliz devi Arsenal’de olan Campbell, özellikle Dünya Kupası’ndaki performansıyla patlamıştı. Kosta Rika Milli Takımı’nın forveti, sergilediği futbolla adından hala söz ettiriyor. 22 yaşındaki futbolcunun en önemli özelliği de hücum bölgesinde tam 4 mevkide oynaması.

HOCA DA ONU DÜŞÜNÜYOR
Sağ kanat, sol kanat ve ileri uçta görev alabilen Campbell, forvet arkasında da zaman zaman oynadı. Joker özelliğinden dolayı teknik direktör Prandelli bu oyuncuyu çok istiyor. Transferin maddi detaylarını bizzat görüşen Aysal, kısa zamanda müjdeli haberi Campbell’a da vermek amacında. Öyle ki Paris’te tatilini sürdüren ve yeni sezon öncesi dinlenen genç yıldız, sarı-kırmızılı formayı giymeye çoktan hazır. kaynak:amkspor
LightBlog