Ads

ads

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi

Sayfalar

Son Dakika!

Çerçeve görünümlü MDF baskı

25 Haziran 2014 Çarşamba

Hakan Çalhanoğlu Tekrar Transfer Gündeminde

Leverkusen  transferinde gitmekten vazgeçen Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girdi.

Hakan Çalhanoğlu tekrar transfer gündeminin birinci sırasına yerleşti. Uzun süredir Türk kulüplerinin listesinde yer alan gurbetçi futbolcu, kulübü Hamburg’u Bundesliga’da tuttuktan sonra twitter’dan bir açıklama yapmıştı. Hamburg’dan ayrılmak istediğini belirten ve bunun gerekçelerini sıralayan 20 yaşındaki futbolcu, Bayer Leverkusen’le prensip anlaşması sağlamıştı. Transferin gerçekleşmesi için kulüplerin anlaşması bekleniyordu.
BUNALIMA GİRDİ
Ancak Hakan, sosyal medyada hiç de tahmin etmediği büyüklükte bir tepkiyle karşılaştı. Hamburg taraftarlarının topa tuttuğu, hatta “Hain” demekten bile çekinmediği Hakan Çalhanoğlu tam anlamıyla bunalıma girdi. Kulübü Hamburg’un da Leverkusen’e transferine izin vermeyeceğini belirtmesinin ardından kendisini iyice çaresiz hissetmeye başlayan genç yetenek, psikolojik tedavi görmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon hazırlıkları için sahaya inen Hamburg’da, gözler Hakan’ı arıyordu. Ancak gurbetçi yıldız idmanda yoktu ve kulübe şok bir rapor göndermişti.

LEVERKUSEN VAZGEÇTİ
Psikolojik gerekçelerle 4 haftalık iş göremez raporu alan Hakan, yöneticiler ve teknik heyetle direkt görüşmediği gibi, araya avukatlarını ya da menacerini sokuyordu. 15 Temmuz’a kadar süresi olan rapor nedeniyle Bayer Leverkusen’in de bu transferden vazgeçtiği ortaya çıktı. İşte bu haberin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe hemen devreye girerek, transferi gerçekleştirmek için Hamburg’un kapısını çaldı.

GALATASARAY ÖNDE
İki kulüp de kesenin ağzını açarken, Sarı-Kırmızılılar’ın 1 adım önde olduğu bildirildi. Zira Hakan’ın Hamburg’dan ayrılma sebebi, Şampiyonlar Ligi’nde oynama isteği. Galatasaray’ın da gruplara doğrudan katılacak olması sebebiyle, bu transfer Hakan Çalhanoğu’na da artık cazip gelmeye başladı. Orta sahada hücuma yönelik olarak forma giyen ve sol çizgide de görev yapabilen genç yetenek, raket gibi sol ayağıyla Bundesliga’da jeneriklik gollere imza atmıştı. Galatasaray da, Hakan’ı sol kanatta kullanmayı planlıyor ve Burak’ın arkasında Hakan, Sneijder, Bruma üçlüsünün görev yapması düşünülüyor. kaynak:fanatik


LightBlog